Direktlänk till inlägg 5 januari 2013
Enchiladas med kyckling och bacon (4 pers)
2 stora kycklingfiléer
1 påse tacokrydda
1 paket bacon
½ rödlök
1 påse wasabi ruccola
ca 10 stora champinjoner
ca 1 dl turkisk yoghurt
2-3 msk röd mild tacosås
ca 8 st små tortillabröd
Skär kycklingen i små bitar och stek tillsammans med tacokryddan tills kycklingen är färdig.
Häll kycklingen i en form och skär upp baconen och lök i lagom stora bitar och stek tills det börjar få lite färg.
Häll även upp det i en form. Skiva upp champinjonerna och varm tillsist på de med wasabi ruccolan.
Häll i de övriga ingredienserna i stekpannan och tillsätt yoghurten och såsen. Låt puttra några minuter.
Gör sedan så här:
Fördela ut fyllningen på bröden.
Vik in långsidorna
och sen kortsidorna
Forma så det blir en typ av rulle
Lägg rullarna i en ungsform
Strö tillsist på lite lagrad ost och grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 20 min eller tills osten och bröden börjar få färg.
Lycka till!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 | 25 |
26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|