Direktlänk till inlägg 13 november 2013
Ett recept som ni måste pröva nästa gång ni ska äta fisk!!
1 fiskbuljongtärning
5 dl vatten
2 dl vispgrädde
1 dl vittvin
25-50g smör
maizena
salt och vitpeppar
Häll alla ingredienser utom smöret i en kastrull.
Låt det koka upp och koka tills såsen har reducerats ner till nästan hälften.
Tillsätt smöret och red sedan av såsen med maizena eller vetemjöl och vatten.
Smaka av såsen med salt och peppar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|