Direktlänk till inlägg 15 november 2013
Dessa kakaor behövs absolut inte rullas. Det går lika bra att ha dom platta med fyllning emellan eller varför inte göra dom lite böjda och doppa i choklad.
75g smör eller margarin
1 dl strösocker
1/4 dl sirap
1/4 dl vispgrädde
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
knappt ½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Smält smöret i en kastrull.
Tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl.
Klicka ut smeten med en sked på en plåt med bakplåtspapper.
Tänk på att lägga dom väldigt glest eftersom dom flyter ut väldigt mycket.
Grädda mitt i ugnen i ca 5 min på 200 grader.
Om du vill rulla dom, kom ihåg att göra det medans dom är varma annars spricker dom lätt.
Lycka till!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|