Direktlänk till inlägg 18 mars 2012
Centerpannacotta
Ingredienser:
6 dl vispgrädde
½ dl socker
2 rullar center
3 gelantinblad
Gör så här:
Häll grädden och sockret i en kastrull och värm upp. Lägg sedan i centerbitarna och låt dom smälta i grädden på svagvärme. (om man vill att de ska gå fortare kan man skära centern i mindre bitar)
Lägg gelantinbladen i kallt vatten ca 5 min.
Ha sedan i dom i grädden och låt dom smällta.
Fördela pannacottan i koppar eller andra serveringsglas och ställ kallt minst 4-5 timmar.
Serveringstips!!!
Super gott att ha färska hallon till pannacotten eftersom den blir ganska söt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
31 | ||||
|