Direktlänk till inlägg 20 maj 2012
Choklad & hasselnötsskorpor
Ugn: 175 grader
Ingredienser:
100 g margarin
2 ägg
5 dl vetemjöl
1 ½ dl strösocker
1 ½ tsk bakpulver
100 g mörk eller ljus choklad
100 g hasselnötter
Gör så här:
Smält margarinet, låt svalna och vispa ner äggen.
Blanda alla torra ingredienser och vänd försiktigt ner det i vätskan.
Forma degen till 3 längder och grädda i cirka 20 min.
Ta ut och skär i skivor. Vänd snittytan uppåt och torka ytligare 20 min i 125 grader.
Stäng sedan av ugnen och låt dem stå över natten.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 | ||||||
|